Mijn werkwijze!
Werken in een veilige en vertrouwelijke omgeving

De begeleiding vindt plaats in een veilige, vertrouwelijke omgeving. Dit kan in mijn praktijk zijn, maar ook bij jou thuis. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling heb ik inmiddels gemerkt dat coachen in de buitenlucht heel helpend kan zijn en tot mooie inzichten kan leiden. 

 

Ik hecht veel waarde aan eerlijk en open communiceren, durf daar waar nodig te confronteren en heb een luisterend oor. Op mijn specifieke, persoonlijke manier zul je ontdekken waar je kwaliteiten liggen en hoe je jezelf in je kracht kunt zetten. 

 

Met mijn werkwijze sta ik voor laagdrempelige, daadkrachtige en praktische ondersteuning. Bij mij kun je jezelf zijn, niks is gek en je mag me bovendien bellen buiten de afspraken om voor hulp bij lastige situaties die zich plotseling aandienen.

 

Tot slot bied ik nog de mogelijkheid voor E-coaching. Dit betekent dat we via de digitale weg (Face-time, skype) met elkaar in gesprek kunnen gaan. Heel handig voor mensen met minder tijd en voor mensen die zich makkelijker openstellen met wat meer ruimte om zich heen.

 

In mijn praktijk werk ik vanuit verschillende visies, waaronder de Contextuele Visie, Cognitieve Gedragstherapie en Transactionele Analyse.

Top <h4>praktijleff.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.praktijkleff.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.praktijkleff.nl/over-mij">Over mij</a></li> <li><a href="https://www.praktijkleff.nl/werkwijze">Werkwijze</a></li> <li><a href="https://www.praktijkleff.nl/diensten">Diensten</a></li> <li><a href="https://www.praktijkleff.nl/coaching-voor-pubers">Coaching voor pubers</a></li> <li><a href="https://www.praktijkleff.nl/coaching-voor-jongvolwassenen">Coaching voor jongvolwassenen</a></li> <li><a href="https://www.praktijkleff.nl/coaching-van-docenten">Coaching van docenten</a></li> <li><a href="https://www.praktijkleff.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.praktijkleff.nl/bel-me-terug">Bel me terug</a></li> <li><a href="https://www.praktijkleff.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>