Wie ben ik?
Maaike Leffring met aandacht voor jou!

Mijn naam is Maaike Leffring, ben 45 jaar en woon samen met mijn man, 2 kinderen en onze hond in Sneek. Naast mijn eigen coachingspraktijk ben ik al meer dan 20 jaar werkzaam als docent, trainer en coach in het middelbaar onderwijs. 

 

Met jongeren werken vind ik fantastisch, het levert me heel veel energie op en het blijft een uitdaging om samen iets te bereiken. Als geen ander snap ik hoe moeilijk het soms is om je staande te houden in de huidige, veeleisende maatschappij. Daarom wil ik je graag de helpende hand bieden, want je hoeft het niet alleen te doen.

 

Door al mijn ervaringen ken ik niet alleen de belevingswereld van pubers en jongeren, maar voel ik ook goed aan wat docenten nodig hebben. Het werken in het onderwijs is zo dynamisch en iedereen heeft z’n eigen inbreng. Om daarin de juiste positie te kiezen, flexibel te zijn en in balans te blijven kost veel tijd en energie en vraagt net als bij jongeren dus om de juiste ondersteuning van een goede mentor. 

 

Na tal van opleidingen op het gebied van leerlingbegeleiding, loopbaancoaching, docentcoaching, faalangstreductie- en sociale vaardigheidstrainingen beheers ik de technieken die nodig zijn bij het professioneel begeleiden van pubers, jongvolwassenen en volwassenen.

 

Met een coachingstraject op maat bied ik preventieve zorg en durf ik te zeggen dat mijn coaching jouw sleutel tot succes kan zijn!

 

Top <h4>praktijleff.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.praktijkleff.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.praktijkleff.nl/over-mij">Over mij</a></li> <li><a href="https://www.praktijkleff.nl/werkwijze">Werkwijze</a></li> <li><a href="https://www.praktijkleff.nl/diensten">Diensten</a></li> <li><a href="https://www.praktijkleff.nl/coaching-voor-pubers">Coaching voor pubers</a></li> <li><a href="https://www.praktijkleff.nl/coaching-voor-jongvolwassenen">Coaching voor jongvolwassenen</a></li> <li><a href="https://www.praktijkleff.nl/coaching-van-docenten">Coaching van docenten</a></li> <li><a href="https://www.praktijkleff.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.praktijkleff.nl/bel-me-terug">Bel me terug</a></li> <li><a href="https://www.praktijkleff.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>